Πάτρα – Ένας 23χρονος έπιασε τον Σταυρό και τον χάρισε σε μία 9χρονη κολυμβήτρια
Στιγμές συγκίνησης στην Πάτρα
Περισσότερα από 30 άτομα βούτηξαν σήμερα στα νερά του βόρειου λιμανιού της Πάτρας, για να πιάσουν τον σταυρό. Τελικά, τον σταυρό τον έπιασε ένας 23χρονος, ο οποίος στην συνέχεια τον παρέδωσε στον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο.
Αμέσως μετά, ο μητροπολίτης δώρισε στο 23χρονο έναν σταυρό, ο οποίος με την σειρά του τον χάρισε σε μία 9χρονη, που είχε πέσει μαζί με τους υπόλοιπους κολυμβητές στα νερά του λιμανιού.
Μιλώντας για τη πράξη του 23χρονου, ο μητροπολίτης την χαρακτήρισε, «πολύ συγκινητική».
Σε δηλώσεις που έκανε ο 23χρονος ευχήθηκε υγεία και τύχη σε όλον τον κόσμο, ενώ όπως προσέθεσε, βουτάει στα νερά του λιμανιού, ανήμερα το Θεοφανείων, από το 2010, εκτός από πέρυσι που δεν επετράπη λόγω των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Δείτε τα βίντεο από το tempo24:
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι


