Βόλος – Νεκροί δύο από τους τρεις αρνητές γιατρούς – Ερευνάται για θάνατο ασθενούς ο τρίτος
Ο ένας νόσησε από κορονοϊό και κατέληξε.
Νεκροί είναι δύο εκ των τριών γιατρών που τους τελευταίους μήνες είχαν απασχολήσει τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας με αντιεπιστημονικές θεωρίες περί κοροναϊού.
Ειδικότερα, οι γιατροί είχαν απασχολήσει το Πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και στις 3 Ιουλίου, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr, ελέγχθηκαν από τα αρμόδια όργανα για τα πεπραγμένα τους και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.
«Θεωρούμε ότι αυτοί οι “συνάδελφοι” δεν προσφέρουν καλές ιατρικές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας. Είναι αντιεπιστημονικές οι απόψεις που εκφράζουν. Καλούμε τον κόσμο να μην τις ακούει. Αυτές τις απόψεις εναντίον του εμβολίου ή της πραγματικότητας με μη ορθολογικά επιστημονικά επιχειρήματα, δεσμευόμαστε να επιληφθούμε των περιστατικών αυτών» είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Ευθύμης Τσάμης.
Όπως είχε προσθέσει, «είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλος».
Ο ένας σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο άλλος από κοροναϊό
Ωστόσο, δύο από τους τρεις γιατρούς έχασαν τη ζωή τους. Ο ένας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ ο δεύτερος νόσησε από κοροναϊό και τελικά κατέληξε μετά από διασωλήνωση στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο τρίτος, απασχόλησε τα ΜΜΕ πριν από μέρες, μετά τις αποκαλύψεις ότι με τις αντιεπιστημονικές του πράξεις έφυγε από τη ζωή μία γυναίκα και κινδύνευσαν άλλοι ασθενείς του από συνταγές που τους έδινε.
Η Εισαγγελία ερευνά την υπόθεση για να ασκήσει δίωξη, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
- Συμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές – Πώς δρούσε το κύκλωμα
- Υπόθεση Πελικό στην Βραζιλία: Αστυνομική επιχείρηση εναντίον δικτύων που διένειμαν βίντεο με βιασμούς
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη

