Κάρολος Παπούλιας – Την Τετάρτη η κηδεία του στο Παγκράτι – Πού θα γίνει η ταφή του
Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή
Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.
Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.
Με τιμές αρχηγού κράτους
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, θα αποδοθούν κατά την κηδεία του Κάρολου Παπούλια οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους.
Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του.
Επιπλέον, αποφασίσθηκε οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση



