Μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρούντιγκερ
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ
Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προβάρει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους Μερένχες για την έναρξη της συνεργασίας τους το καλοκαίρι.
Ο 28χρονος Γερμανός, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2022, δε θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και θέλει να αποχωρήσει.
Ο προπονητής του, Τόμας Τούχελ, προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο τη δεδομένη στιγμή.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Telegraph, ο γερμανός αμυντικός των Μπλε έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα μείνει ελεύθερος, θα πέσουν και οι υπογραφές με τη Βασίλισσα, με τις απολαβές του να φθάνουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Αρχεία Έπσταϊν: Το Κογκρέσο κλητεύει τη Γενική Εισαγγελέα Μπόντι για τον χειρισμό της υπόθεσης
- Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1: «Διπλό» με Σάκα και +7!

