
Γερμανία – Γιατροί εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε αρνητές και χορηγούσαν… αραιωμένα εμβόλια
Η απάτη θεωρείται ότι αφορά τουλάχιστον 1.000 άτομα, τα οποία πρέπει τώρα να υποβληθούν σε εξέταση αντισωμάτων
Πέντε άτομα – ανάμεσά τους δύο γιατροί – στην Κάτω Βαυαρία θεωρούνται ύποπτα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών κατά της Covid-19 και για χορήγηση αραιωμένου εμβολίου, ανακοίνωσε η Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης και της Διαφθοράς στο Σύστημα Υγείας της Γερμανίας (ZKG).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο γιατροί κατηγορούνται ότι εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid-19 σε αρνητές του εμβολίου, ενώ υπέγραφαν και για εμβολιασμούς που δεν είχαν πραγματοποιηθεί.
Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις φέρονται να χορήγησαν εμβόλια αραιωμένα.
Η απάτη θεωρείται ότι αφορά τουλάχιστον 1.000 άτομα, τα οποία πρέπει τώρα να υποβληθούν σε εξέταση αντισωμάτων.
Οι ύποπτοι ελέγχονται μεταξύ άλλων για απάτη, πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση και εσφαλμένη πιστοποίηση εμβολιασμών.
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις






