Άγιο Όρος – Τρεις νεκροί σε έναν μήνα από κοροναϊό στη μονή του Αγίου Παύλου
Η Μονή Αγίου Παύλου είναι ουσιαστικά αυτή που έβαλε το Άγιον Όρος στο... χάρτη της πανδημίας το Σεπτέμβριο του 2020. Τότε ανιχνεύτηκαν στη μονή, για πρώτη φορά στην Αθωνική Πολιτεία, 8 κρούσματα κοροναϊού
Στη δίνη της πανδημίας του κοροναϊού βρίσκεται για ακόμη μία φορά το Άγιον Όρος, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πεθάνει τρεις άνθρωποι, ενώ νοσεί και ηγούμενος μονής, γνωστός και ένθερμος αρνητής του κοροναϊού και αντιεμβολιαστής.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα makthes.gr, από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει τρία άτομα στη Μονή Αγίου Παύλου. Πρόκειται για δύο μοναχούς πάνω από 70 ετών, τον Ευσέβιο και τον Χρυσόστομο, ενώ θύμα του κορoνaϊού ήταν κι ένας λαϊκός, εργάτης στη μονή, ονόματι Αλέξανδρος.
Τώρα νοσεί και ο ηγούμενος. Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και παραμένει στο μοναστήρι.
Για τη Μονή Αγίου Παύλου το πρόβλημα εντοπίζεται και στα κελιά που έχει. Είναι χαρακτηριστικό πως τον Μάρτιο του 2021, σε κελιά της Νέας Σκήτης που υπάγεται στην Μονή Αγίου Παύλου υπήρχαν 23 θετικά κρούσματα.
Η Μονή Αγίου Παύλου είναι ουσιαστικά αυτή που έβαλε το Άγιον Όρος στο… χάρτη της πανδημίας το Σεπτέμβριο του 2020. Τότε ανιχνεύτηκαν στη μονή, για πρώτη φορά στην Αθωνική Πολιτεία, 8 κρούσματα κοροναϊού.
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται
- Εργαζόμενος της Disney τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών [βίντεο]
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»



