Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. ύπτιο ο Χρήστου
Ακόμη μία συμμετοχή σε τελικό θα έχει αύριο (19/12) η ελληνική αποστολή, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.
Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε με χρόνο 23.26 να πάρει την όγδοη θέση των ημιτελικών στα 50μ. ύπτιο και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό, αφήνοντας για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός τον Ρουμάνο Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα.
Ο πρωταθλητής του Πάνου Βελέντζα θα έχει έτσι την ευκαιρία να κολυμπήσει σε έναν δεύτερο ατομικό τελικό (μετά τα 100μ. ύπτιο, όπου ήταν έβδομος), πέραν της συμμετοχής του και στον τελικό των 4Χ50μ. μικτή ομαδική mixed.
Τις δύο καλύτερες επιδόσεις του ημιτελικού πέτυχαν οι Ρώσοι Πάβελ Σαμουσένκο (22.74) και Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (22.78), ενώ κάτω από τα 23΄΄ κολύμπησε και ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνερ (22.89).
Προκρίθηκαν ακόμη, ο Αμερικανός Σέιν Κάσας (23.13), οι Ιταλοί Λορέντζο Μόρα (23.13) και Μικέλε Λαμπέρτι (23.15) και ο Πολωνός Κάσπερ Στοκόβσκι (23.17).
- Νέος πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο κ. Κ. Κουτσόπουλος
- Συρία: Κίνδυνος να καταρρεύσει η εκεχειρία – Η Δαμασκός κατηγορεί τους Κούρδους ότι σκότωσαν στρατιώτες
- Ισπανία: Μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων ίσως βοηθήσει τους ερευνητές
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»

