Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. ύπτιο ο Χρήστου
Ακόμη μία συμμετοχή σε τελικό θα έχει αύριο (19/12) η ελληνική αποστολή, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι.
Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε με χρόνο 23.26 να πάρει την όγδοη θέση των ημιτελικών στα 50μ. ύπτιο και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό, αφήνοντας για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός τον Ρουμάνο Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα.
Ο πρωταθλητής του Πάνου Βελέντζα θα έχει έτσι την ευκαιρία να κολυμπήσει σε έναν δεύτερο ατομικό τελικό (μετά τα 100μ. ύπτιο, όπου ήταν έβδομος), πέραν της συμμετοχής του και στον τελικό των 4Χ50μ. μικτή ομαδική mixed.
Τις δύο καλύτερες επιδόσεις του ημιτελικού πέτυχαν οι Ρώσοι Πάβελ Σαμουσένκο (22.74) και Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (22.78), ενώ κάτω από τα 23΄΄ κολύμπησε και ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνερ (22.89).
Προκρίθηκαν ακόμη, ο Αμερικανός Σέιν Κάσας (23.13), οι Ιταλοί Λορέντζο Μόρα (23.13) και Μικέλε Λαμπέρτι (23.15) και ο Πολωνός Κάσπερ Στοκόβσκι (23.17).
- Ντουναϊσβάρος – Ολυμπιακός 3-19: «Σφράγισε» την πρωτιά του στους «8» με εμφατική νίκη!
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες

