Εμπαπέ – «Θαυμάζω ιδιαίτερα τον Φέντερερ και τον Ναδάλ»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε σε δηλώσεις του πως θαυμάζει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ
Μεγάλος θαυμαστής των Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε πως είναι ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξή του στο Paris Match.
Ο νεαρός Γάλλος τόνισε πως παρακολουθεί μπάσκετ και τένις, επισημαίνοντας ότι θαυμάζει τους μεγάλους αυτούς αθλητές λόγω της συνέπειας που έχουν δείξει στα χρόνια της καριέρας τους.
Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:
«Βλέπω μπάσκετ και τένις. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στο Roland Garros και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και τον Ράφα Ναδάλ.
Θαυμάζω αυτούς τους πρωταθλητές, επειδή παρέμειναν στην κορυφή πολλά χρόνια. Δεν έχουν πολλοί αυτήν τη συνέπεια στην καριέρα τους».
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

