Ηλεία – Εγκλωβίστηκαν άτομα από την κακοκαιρία στον οικισμό Βάλμη
Οι δύο άνδρες κατευθύνονταν με το όχημά τους από το χωριό Πόρτες Αχαΐας προς τη Βάλμη. Πέρασαν την γέφυρα και κόλλησαν σε σημείο που υπήρχε κατολίσθηση.
Δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους στη Βάλμη Ηλείας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει το τελευταίο 24ωρο τη χώρα.
Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα patrisnews οι δύο άνδρες κατευθύνονταν με το όχημά τους από το χωριό Πόρτες Αχαΐας προς τη Βάλμη. Πέρασαν την γέφυρα και κόλλησαν σε σημείο που υπήρχε κατολίσθηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέρος της γέφυρας κατέρρευσε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι άνδρες εγκλωβίστηκαν στο σημείο μη μπορώντας να φύγουν από πουθενά.
Αμεσα κάλεσαν σε βοήθεια και αυτή την ώρα προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας με τη συνδρομή και της Υπηρεσίας των Λεχαινών.
- Επιστρέφει στο Ιράν η γυναικεία εθνική ομάδα ποδοσφαίρου – Αναφορές για ομηρεία των οικογενειών τους
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Σλούκας ενόψει Ζαλγκίρις
- Νέα τριμερής συνάντηση για το ουκρανικό στην Τουρκία – Η ανάρτηση Ζελένσκι
- Νέα «σενάρια» για μεταγραφικό κόλπο της Λίβερπουλ
- Στη ζωή τρως χαστούκια, το θέμα είναι να σηκωθείς: Η Μελίνα Κανά για τη μουσική, τις δυσκολίες και την επιστροφή
- Καταγγελία στην Ολομέλεια για Βορίδη – Εγγραφο του Βάρρα από το 2020 δείχνει πως γνώριζε την εκτόξευση του εθνικού αποθέματος



