Ηλεία – Εγκλωβίστηκαν άτομα από την κακοκαιρία στον οικισμό Βάλμη
Οι δύο άνδρες κατευθύνονταν με το όχημά τους από το χωριό Πόρτες Αχαΐας προς τη Βάλμη. Πέρασαν την γέφυρα και κόλλησαν σε σημείο που υπήρχε κατολίσθηση.
Δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους στη Βάλμη Ηλείας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει το τελευταίο 24ωρο τη χώρα.
Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα patrisnews οι δύο άνδρες κατευθύνονταν με το όχημά τους από το χωριό Πόρτες Αχαΐας προς τη Βάλμη. Πέρασαν την γέφυρα και κόλλησαν σε σημείο που υπήρχε κατολίσθηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέρος της γέφυρας κατέρρευσε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι άνδρες εγκλωβίστηκαν στο σημείο μη μπορώντας να φύγουν από πουθενά.
Αμεσα κάλεσαν σε βοήθεια και αυτή την ώρα προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας με τη συνδρομή και της Υπηρεσίας των Λεχαινών.
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026
- Να είναι το 2026 η χρόνια της μεγάλης αλλαγής
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]
- Apple: Επείγουσα προειδοποίηση για κενά ασφαλείας σε iPhone και iPad



