Ουόκερ – Θα συνεχίζω να στηρίζω τους Νικς μέχρι να μην μπορώ άλλο
Ο Κέμπα Ουόκερ ξεκαθάρισε πως δεν θα σταματήσει να στηρίζει τους Νικς ότι και να γίνει.
Μπορεί να επέστρεψε στην πόλη του, τη Νέα Υόρκη, ο Κέμπα Ουόκερ, αλλά η θητεία του στους Νικς μέχρι στιγμής κάθε άλλο παρά καλά πηγαίνει.
Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο Τιμποντό αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός των βασικών επιλογών των Νικς λόγω των κακών ποσοστών του και ο ίδιος δήλωσε ότι θα μπορούσε να έχει εκνευριστεί, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του.
«Θα μπορούσα να είμαι νευριασμένος. Όμως, στο τέλος της ημέρας υπάρχουν νέοι άνθρωποι που με κοιτούν με θαυμασμό. Ίσως μπορώ να είμαι το πρότυπό τους. Λατρεύω την συνύπαρξη με τους συμπαίκτες μου και θα συνεχίσω να τους στηρίζω, μέχρι να μην μπορώ άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέμπα Ουόκερ.
- Επιθυμία και κλιμάκωση: Τι κάνει ένα αντικείμενο στ’ αλήθεια σέξι;
- Εθνική Ελλάδας: «Έφυγαν» πάνω από 5.000 εισιτήρια για το ματς με Μαυροβούνιο – Ενσωματώθηκε ο Παπανικολάου
- Υποκλοπές: Γιατί αρχίζει τώρα η ουσιαστική διερεύνηση του σκανδάλου – Για λογαριασμό ποιων λειτουργούσαν οι καταδικασθέντες;
- Χαλκιδική: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
- Τα εκτελεστικά όργανα για τις υποκλοπές καταδικάστηκαν. Οι εντολείς και συνεργοί τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα τιμωρηθούν;
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Έπσταϊν – Προτρέπει τη Βουλή να ζητήσει ένορκη κατάθεση από τον Τραμπ





