Λουκία Πιστιόλα – «Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση φίλης μου»
Αποκάλυψε πως έχει γίνει και μάρτυρας σε σωματική κακοποίηση φίλης της και πήγε στην αστυνομία, η οποία όμως δεν έκανε τίποτα
Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Λουκία Πιστιόλα με αφορμή την παράσταση “Μανδραγόρας” στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει τα ριάλιτι, εμφανίστηκε κατηγορηματική.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει γίνει και μάρτυρας σε σωματική κακοποίηση φίλης της και πήγε στην αστυνομία, η οποία όμως δεν έκανε τίποτα.
«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδερφικής μου φίλης. Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Στην αστυνομία που κατήγγειλα το περιστατικό ζητούσαν αποδείξεις, να πάει η γυναίκα δαρμένη και μωλωπιασμένη. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη. Αντί να κινητοποιηθεί ένα ολόκληρο σύστημα – υπήρχε και παιδί στη μέση – και μόνο με την καταγγελία, αδιαφόρησαν.
» Οι αστυνομική ειρωνευόντουσαν κιόλας τη φίλη μου, “τι του έκανε και τη χτύπησε”. Τραγικό; Και από την άλλη βλέπουμε το Bachelor που οι γυναίκες ως χαρέμι ακολουθούν τον σουλτάνο. Ανατριχιαστικό» είπε χαρακτηριστικά η Λουκία Πιστιόλα.
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)





