Self test – Δωρεάν για όλους Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Ποια είναι η διαδικασία
Τα self test - στο πλαίσιο των νέων μέτρων κατά της πανδημίας του κοροναϊού - θα διατεθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες σε δύο δόσεις.
Σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως θα διανεμηθούν δωρεάν self test τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Τα self test – στο πλαίσιο των νέων μέτρων κατά της πανδημίας του κοροναϊού – θα διατεθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες σε δύο δόσεις και συγκεκριμένα το πρώτο θα δοθεί από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου και το δεύτερο θα δοθεί από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου.
«Στο διάστημα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα διαθέσει δωρεάν ένα self-test σε κάθε ενήλικο, εμβολιασμένο και μη, ώστε να εντοπιστούν πιθανοί ασυμπτωματικοί φορείς του ιού πριν από τα Χριστούγεννα.
Πώς θα διατεθούν
Η ίδια ακριβώς άσκηση θα επαναληφθεί και από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μετάδοσης της πανδημίας στην διάρκεια των γιορτών. Γιατί είναι σημαντικό όλοι να ελεγχόμαστε κατά τις συναθροίσεις των ημερών. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα κάνει αύριο ο Υπουργός Υγείας, ενώ έχουμε εξασφαλίσει μέσα από την Πολιτική Προστασία ακόμα 20 εκατομμύρια self-tests και για τις ανάγκες των σχολείων μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Τα self test θα διανέμονται δωρεάν μέσω των φαρμακείων, με το ΑΜΚΑ του κάθε πολίτη.
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια


