
Λαμία – Αγωνία για γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος που είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ
Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διακομιστεί στο Γ.Ν. Λαμίας από την Άμφισσα στις 21 Νοεμβρίου, έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λαμίας το τελευταίο 48ωρο με συνεχείς διασωληνώσεις ασθενών που νοσούν από κοροναϊό και ενώ έχουν γεμίσει όλα τα κρεβάτια ΜΕΘ της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.
Μέσα στα βαριά περιστατικά που εισήχθησαν την Παρασκευή (26/11), είναι και ένας γνωστός αυτοδιοικητικός της Λαμίας, η κατάσταση του οποίου δυστυχώς επιδεινώθηκε και αργά το απόγευμα της Κυριακής διασωληνώθηκε, παρέμεινε όμως στην Κλινική Covid γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 16.00 το απόγευμα, πέντε άτομα – εκτός του αυτοδιοικητικού – περίμεναν κρεβάτι σε κάποια ΜΕΘ.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δύο βρήκαν κρεβάτι στο ΚΑΤ, ενώ μια ακόμη 69χρονη από τη Λαμία, πήρε τελικά τη θέση 60χρονου στη ΜΕΘ Λαμίας που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.
Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διακομιστεί στο Γ.Ν. Λαμίας από την Άμφισσα στις 21 Νοεμβρίου, έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και επειδή βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό είχε εισαχθεί στην ειδική ΜΕΘ.
- Η άγρια δολοφονία μοντέλου που «πάγωσε» την Ελβετία – Τη σκότωσε και τη διαμέλισε με πρωτοφανή αγριότητα
- Τζόλης: «Ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για μένα…» (vid)
- Ρόδος: Ουρές και ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο – Ποιος ο λόγος
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Γιώργο Θεοφάνους: «Τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»
- Ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Νέας Σμύρνης
- Κομισιόν για νέες απειλές Τραμπ για δασμούς: «Όταν υπογράφεις συμφωνία με την ΕΕ, ξέρεις ότι αυτό θα πάρεις»