Κοροναϊός – Δεκάδες εισαγωγές και 17 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στο «Παπαγεωργίου» – Δύσκολη εφημερία και στο Νοσοκομείο Λάρισας
Και οι 25 κλίνες ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» είναι πλήρεις, όπως και αυτές του νοσοκομείου της Λάρισας
Στη μέγγενη του κοροναϊού, εξακολουθούν να βρίσκονται τα νοσοκομεία με τις εφημερίες να είναι εφιαλτικές και το προσωπικό να έχει φτάσει στα όριά του.
Ενδεικτική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη όπου κατά την εφημερία υπήρξαν δεκάδες εισαγωγές αλλά και διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την voria.gr, που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, η εφημερία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με 46 εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό. Επίσης, ακόμα 23 είναι τα ύποπτα περιστατικά που νοσηλεύονται. Συνολικά στο ίδρυμα νοσηλεύονται 151 covid περιστατικά.
Παράλληλα, και οι 25 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι πλήρεις ενώ η εφημερία έκλεισε με 17 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.
Δύσκολη εφημερία και στο νοσοκομείο Λάρισας
Δύσκολη ήταν για μια ακόμη φορά και η χθεσινή εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας λόγω των αυξημένων περιστατικών κοροναϊού.
Μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί, οπότε και ολοκληρώθηκε η εφημερία στο νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκαν 24 εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Οι κλίνες ΜΕΘ είναι πλήρεις, με 8 στα 8 κρεβάτια. Στις επτά κλίνες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ασθενείς και ένας βρίσκεται εκτός με αυξημένη φροντίδα.
Συνολικά το νοσοκομείο αντιμετώπισε χθες 90 περιστατικά με κοροναϊό, εκ των οποίων τα 78 ήταν ήπια.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΑΠΘ: Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας εντός του πανεπιστημίου – Εκτός campus τα επεισόδια
- Άσκηση: 8 λεπτά είναι αρκετά για να «εξαφανίσεις» τον πόνο στη μέση
- Κατασκοπεία: Σήμερα απολογείται στο Αεροδικείο ο 54χρονος σμήναρχος
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα φορολογηθούν φέτος τα μπλοκάκια – Τι να προσέξετε
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»

