Για ακόμη μία σεζόν η ΑΕΚ φαίνεται πως αποχαιρετά τα όνειρα για πρωταθληματισμό από Νοέμβρη, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μία ήττα που πόνεσε πολύ τον κόσμο της ομάδας ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την Ένωση αλλά έφυγε και πάλι απογοητευμένος. Με μία ακόμη ήττα σε ντέρμπι, με μία ακόμη αποτυχία κόντρα στους Πειραιώτες.

Αποτέλεσμα που φυσικά δεν άρεσε στους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι ξέσπασαν στα social media της ΠΑΕ. Κύριος αποδέκτης της οργής τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας στον οποίο ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για το γεγονός πως ούτε φέτος και παρά τις 14 μεταγραφές το καλοκαίρι, κατάφερε να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Και όλα αυτά βέβαια λίγους μήνες πριν η ΑΕΚ μπει στο νέο της γήπεδο.

Τα περισσότερα σχόλια κάνουν λόγο για μία ηττοπαθή ομάδα και για κενά στο ρόστερ τα οποία «φωνάζουν» αλλά δεν έχουν καλυφθεί, με συνέπεια να γίνεται μια τρύπα στο νερό. Ο κόσμος τα έχει φυσικά και με τον Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος φαίνεται πως μετά τον… μήνα του μέλιτος αρχίζει να χάνει πόντους και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η ομάδα του δεν πείθει, αλλά δεν παίρνει και αποτελέσματα όπως έκανε στην αρχή.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στα social media της ΠΑΕ: