Κοροναϊός – Θρήνος για 31χρονο πατέρα ενός παιδιού που πέθανε – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί
Ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών
Εχασε τη μάχη με τον κοροναϊό ο ένας 31χρονος στην Πάτρα, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.
Ο εκλιπών είχε νοσήσει και το καλοκαίρι από κοροναϊό και, επειδή δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο.
Το δεύτερο συναπάντημά του με τον ύπουλο ιό δυστυχώς ήταν θανατηφόρο και προχθές το βράδυ τα αντισώματά του δεν μπόρεσαν να τον αναχαιτίσουν.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, μέχρι πέρυσι ο Βασίλης Ορρος ζούσε στην Αφρική και δραστηριοποιείτο στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων μαζί με τον πατέρα του. Ηρθε στην Ελλάδα και την Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και η σύζυγός τους έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισαν πριν ένα μήνα.
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας





