Ντεμπούτο για τον Έισι κόντρα στην παλιά του ομάδα
Ο Κουίνσι Έισι πάτησε για πρώτη φορά παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κόντρα στην παλιά του ομάδα
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίρνοντας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο μια μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει το απαραίτητο ροτέισον από νωρίς, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Κουίνσι Έισι.
Ο Αμερικανός φόργουορντ πάτησε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, παίζοντας μάλιστα απέναντι στην παλιά του ομάδα, όπου τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Η πρώτη του… γεύση διήρκεσε για 2 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα, χωρίς να σημειώσει κάποιο καλάθι, όμως πρόλαβε να πάρει ένα δίποντο και ένα τρίποντο, ενώ κατέβασε και ένα ριμπάουντ.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός και ανεπάρκεια Μητσοτάκη στον Έβρο
- ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες» – Ανακοίνωση για τα τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία
- Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 99-94 (παρ.): Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κάουνας – «Λύγισε» στη δεύτερη παράταση
- Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σενσόρι: Σε κέντρο αποκατάστασης το ζευγάρι – Μία ευκαιρία να σώσουν τον γάμο τους
- Κούβα: H ακτοφυλακή της Αβάνας απάντησε σε πυρά αμερικανικού σκάφους – Τέσσερις νεκροί και 6 τραυματίες
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ


