Στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Παρασκευή – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»
Οι εργαζόμενοι των ΣΤΑΣΥ εξήγγειλαν τη στάση εργασίας προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα εν ώρα εργασίας
Χειρόφρενο τραβούν την Παρασκευή (19/11) μετρό, ηλεκτρικός και τραμ.
Συγκεκριμένα, ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00.
Οι εργαζόμενοι των ΣΤΑΣΥ εξήγγειλαν τη στάση εργασίας προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα εν ώρα εργασίας.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων
«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών.
» Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο, πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.
» Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του» σημειώνεται σε ανακοίνωση των Σωματείων Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
- Λειψοί: Ανάμεσα στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες
- «Ολυμπιακός και Μόρις συμφώνησαν ως το τέλος της σεζόν»
- Η Kaspersky προειδοποιεί για έκρηξη κυβερνοεπιθέσεων κατά επιχειρήσεων στην Ελλάδα





