Θεσσαλονίκη – Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Aπείλησαν τον υπάλληλο με αεροβόλο
Είναι η έκτη φορά που το κατάστημα γίνεται στόχος δραστών μέσα σε έναν χρόνο
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε κατάστημα ψιλικών στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν πως πέφτουν για έκτη φορά θύματα ληστείας.
Συγκεκριμένα δύο άτομα φορώντας κουκούλες και μάσκες «μπούκαραν» σε ψιλικατζίδικο γνωστής αλυσίδας, απείλησαν τον υπάλληλο που εργαζόταν με αεροβόλο όπλο και απέσπασαν περίπου 700 – 800 ευρώ και τσιγάρα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με την Αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή.
Φωτό από grtimes
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, αυτή είναι η έκτη φορά που πέφτουν θύματα ληστείας μέσα σε διάστημα ενός έτους.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η Αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν άμεσα, έχει προσάγει ήδη δύο – τρία άτομα. Να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
- Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ ΔΕΥΑ Τρικκαίων και Καβάλας
- Το Vanity Fair Όσκαρ πάρτι ξεθωριάζει – Κάποτε ήταν μια άγρια νύχτα που κανείς δε θυμόταν τίποτα την επομένη
- Χαρίτσης: Η Ελλάδα χρειάζεται ενεργειακή αυτονομία και δημοκρατία με καθαρή ενέργεια – Και αυτό θα γίνει μόνο με πολιτική αλλαγή
- Φουρνιέ: «Το 2024 σκέφτηκα να αποσυρθώ – Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»
- Σε εξέλιξη η πρωτοβουλία στο πεδίο «Στην Προστασία των Ανηλίκων Είμαστε Μαζί»
- Αντιπαράθεση Σαμαρά – Παπασταύρου στη Βουλή για Chevron


