Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1: Θρυλικό γλέντι και στην Super League 2
Ο Ολυμπιακός Β’ πάτησε τον ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα της Super League 2 καθώς παρά το ότι βρέθηκε από το πουθενά πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 3-1.
Στα ερυθρόλευκα βάφτηκε το ντέρμπι της πρεμιέρας της Super League 2 ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’.
Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν νωρίς στο ματς χάρη σε αυτογκόλ του Καλογερόπουλου αλλά οι Πειραιώτες ήταν ισοπεδωτικοί στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχαν τρία γκολ κι έφτασαν στη νίκη με 3-1 κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι μετά το 0-1, γλίτωσε αποβολή ο Αποστολόπουλος για τον Δικέφαλο.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί έχοντας αρκετή δόση τύχης. Από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 13′. Η πρώτη αντίδραση της ομάδας του Ιμπαγάσα ήρθε δύο λεπτά μετά με ένα σουτ του Κωστή ενώ στο 22′ ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν από γύρισμα του Ξενιτίδη, ο Μπα σούταρε έξω από καλή θέση εντός περιοχής.
Όσο περνούσε η ώρα το ματς αποκτούσε όλο και περισσότερη ένταση, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, αλλά τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Μπα στο 36′ το οποίο μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν ακόμη πιο εμφανής με τον ΠΑΟΚ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 51′ οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γιαξή με τον διαιτητή να μην δίνει κάτι και στο 65΄ήρθε η ισοφάριση όταν ο Κίτσος μπήκε από αριστερά, έκανε σέντρα σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Καλουτσικίδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Δύο λεπτά μετά ο Ίνγκασον που επανήλθε στη δράση μετά από μήνες, αντικαταστάθηκε και η κατάσταση στην άμυνα του ΠΑΟΚ έγινε δραματική. Οι τελικές στο ματς ήταν 9-1 υπέρ του Ολυμπιακού σε εκείνο το σημείο, και στο 70′ ο Μπα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-1. Ο Δικέφαλος είχε μία καλή στιγμή για την ισοφάριση στο 78′ αλλά ο Μπαγκαλιάνης με τρομερό τάκλιν έσωσε σίγουρο γκολ και πέντε λεπτά μετά, ο Αποστολόπουλος του ΠΑΟΚ γλίτωσε την αποβολή για κλωτσιά εν ψυχρώ στον Μαρίνο.
Στο 87′ μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Βοΐλη που μόλις είχε μπει στο ματς να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας και να τσιμπάει την μπάλα για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Για έναν Ολυμπιακό που έδειξε ότι είναι ανώτερος και σε αυτό το επίπεδο, αφού πριν από λίγες μέρες είχε επικρατήσει και στο ντέρμπι της Super League επί του ΠΑΟΚ με 2-1, όντας και εκεί πολύ ανώτερος.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.