
Γαλλία – Το τέταρτο κύμα φέρνει νέα μέτρα – Η μάσκα επιστρέφει στα σχολεία
Η αύξηση κρουσμάτων στη Γαλλία φέρνει την επαναφορά περιοριστικών μέτρων
Τη στιγμή που το τέταρτο κύμα «χτυπά» την Ευρώπη, τα κράτη εξετάζουν εκ νέου περιοριστικά μέτρα. Η Γαλλία που αντιμετωπίζει νέα έκρηξη κρουσμάτων αποφάσισε την επαναφορά της μάσκας στα σχολεία.
Ειδικότερα οι μάσκες θα είναι και πάλι υποχρεωτικές από την επόμενη εβδομάδα για τους μαθητές σε 39 περιφερειακά διαμερίσματα όπου είναι σε έξαρση η COVID-19, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ.
Η επιδημιολογική εικόνα στη Γαλλία
Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν 7.360 ημερήσια νέα κρούσματα COVID-19 στις 30 Οκτωβρίου, την πρώτη φορά από τις 21 Σεπτεμβρίου που ο απολογισμός ξεπέρασε τις 7.000 μολύνσεις.
- Μιανμάρ: Έκρηξη σε αποθήκη με εκρηκτικά για ορυχεία – Τουλάχιστον 45 νεκροί
- Δούκας προτρέπει τον Ανδρουλάκη για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ με επικεφαλής τον πρώτο σε ποσοστά
- Έρευνα ΕΚΤ: Το «διπλό τραύμα» των γεωπολιτικών κρίσεων στην καταναλωτική εμπιστοσύνη – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Άρσεναλ: Χιλιάδες κόσμου στην παρέλαση της πρωταθλήτριας Αγγλίας – Στήριξη στον Γκάμπριελ (vids+pics)
- Σκάνδαλο αλά… ΟΠΕΚΕΠΕ σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς: Απάτη ως 1 εκατ. ευρώ με κοινοτικά κονδύλια
- Σας φαίνονται μεγαλύτερες οι ημέρες; Πώς η κλιματική αλλαγή «ξεχειλώνει» το 24ωρο



