
Όταν ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 5άρα
Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, με τον Καστίγιο να πετυχαίνει ένα από τα ομορφότερα γκολ όλων των εποχών
Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2004 είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, σε μια απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν φύλλο και φτερό το Δικέφαλο του Βορρά στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0 και αρκετές ευκαιρίες να είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Όσον αφορά το πέμπτο τέρμα, αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν μπει στα ελληνικά γήπεδα. Σε μια φάση όπου οι Ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα, Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο την έκρυψαν και την εμφάνισαν στα δίχτυα του Ατματζίδη σε ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα.
Ο Τζιοβάνι είχε ανοίξει τον… χορό στο 7′, ο Ριβάλντο στο 13′ και το 26′ είχε κάνει το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα, ο Τζόρτζεβιτς στο 45′ έγραψε το 4-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και το 5-1 με έναν απίστευτο τρόπο ο Καστίγιο στο φινάλε. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Σαλπιγγίδης στο 65ο λεπτό του ματς.
Δείτε το βίντεο:
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό




