Κώστας Βενετσάνος – «Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε μονίμως καρούμπαλο από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη»
Στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Βενετσάνος, ο οποίος απάντησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κάποτε μονίμως καρούμπαλο στο κεφάλι από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη σε παράσταση.
Στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Βενετσάνος, ο οποίος απάντησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Είσαι μισό αιώνα στο σανίδι και στην πίστα. Τον τελευταίο καιρό έχει ταρακουνηθεί το θέατρο με καταγγελίες ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, και μάλιστα κάποιοι έχουν οδηγηθεί και στη φυλακή για να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Τα περίμενες αυτά;
Ναι. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξέραμε. Δεν ξέραμε στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε αυτή τη ζωή; Γιατί δεν ήξερα πως χτύπαγε ο Φιλιππίδης την καταπακτή στο κεφάλι του Μπιμπίλα στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» κι ο Σπύρος είχε μονίμως καρούμπαλο;
Σε εσένα έχει συμβεί να σε παρενοχλήσουν σεξουαλικά;
Κάποιος που κάπως τόλμησε απ’ έξω απ’ έξω, αλλά είχα τον δικό μου τρόπο να αποφεύγω τέτοια πράγματα. Πρόκειται για κορυφαίο τραγουδιστή που μου το πέταξε πολύ ευγενικά και ο οποίος μάλιστα με είχε βοηθήσει επαγγελματικά, καθώς ήμουν στα πρώτα μου βήματα. Τον απέφευγα με ωραίο τρόπο, όπως ο καθένας μπορεί να αποφύγει κάτι που δεν θέλει να το κάνει.
Πιστεύεις ότι μετά από όλα αυτά και με το metoo θα αλλάξει κάτι;
Ναι γιατί με το metoo έχει γίνει θέμα και αυτοί που έχουν πρόθεση να κάνουν κάτι τέτοιο θα το σκεφτούν πολύ. Θα είναι πιο μαζεμένοι.
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα



