Σάντρα Βουτσά και Αλίκη Κατσαβού – Μίλησαν πρώτη φορά μαζί μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη των δύο γυναικών μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Η Σάντρα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού μίλησαν με πολλή αγάπη για τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, για την γνωριμία τους αλλά και για τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν σε κόντρα όταν είχε ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Αλίκης Κατσαβού.
Στην εκπομπή Στούντιο 4, η Σάντρα Βουτσά ανέφερε πως «με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να βγαίνω έξω τα βράδια με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε, οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».
Οι δύο γυναίκες μίλησαν για άγνωστες πτυχές της ζωής του Κώστα Βουτσά, όπως την περίοδο πριν γνωρίσει την Αλίκη Κατσαβού, όταν ήθελε να βγαίνουν έξω κάθε βράδυ!
Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε κόντρα με την Αλίκη όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, η Σάντρα Βουτσά είπε πως «ήταν δικό τους θέμα. Εγώ δεν είχα καμία δουλειά. Να έχω λόγο για ποιο πράγμα; Ήταν δυο άνθρωποι ενήλικες, που πήραν μια απόφαση. Για ποιο λόγο εγώ να έχω αντίρρηση; Να πω τι; Αυτά νομίζω ότι είναι και αστεία. Φυσικά και χάρηκα όταν γεννήθηκε!»
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου



