Νίκη ελπίδας για την Σέλτικ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έκανε σεφτέ στο Europa League αφού επικράτησε με 2-0 της Φερεντσβάρος την οποία άφησε τελευταία χωρίς βαθμό και έχει βλέψεις ακόμη και για τη δεύτερη θέση. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Γιώργος Γιακουμάκης που πέρασε στο ματς στο 71′.

Η Σέλτικ ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, έχασε αρκετές ευκαιρίες και κυριάρχησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που ήρθαν και τα γκολ. Στο 57′ ο Ζότα βρήκε με κάθετη τον Φουρουχάσι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 61′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ καθώς κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντιμπούζ να «λέει» όχι στον ΜακΓκρέγκορ με σπουδαία επέμβαση.

Στο 80′ ο Γιακουμάκης έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το ψαλιδάκι που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό ήρθε τελικά το 2-0. Από γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Τέρνμπουν με διπλή προσπάθεια και αρκετή τύχη κατάφερε να σκοράρει και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Ράλστον, Στάρλετ, Κάρτερ Βίκερς, Μοντογκόμερι (75’ Σκέιλς), ΜακΓκρέγκορ, Τέρνμπουλ, Αμπάντα (71’ Γιακουμάκης), Ρόγκιτς (71’ Μπίτον), Ζότα, Φουρουχάσι (86’ Τζόνστον)

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούζ, Τσίβιτς, Σ.Μαέ, Μπλάζιτς, Γουίνγκο, Λαϊντουνί (67’ Σομάλια), Βετσέι, Ζαχάριασεν (66’ Λόντσαρ), Ενγκουέν, Ουζούνι, Ρ.Μαέ.