Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Ξανά ερωτευμένη η ηθοποιός – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Σωτήρη Χατζάκη έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και χαμογελάει και πάλι
Ξανά ερωτευμένη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Σωτήρη Χατζάκη έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και χαμογελάει και πάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και τρεις μήνες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι σε σχέση και οι δικοί της άνθρωποι την βλέπουν καλύτερα από ποτέ.
Η ηθοποιός, σύμφωνα με το okmag.gr είναι μαζί με τον Κυριάκο Σκούρα.
Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας εκτελωνισμού είναι γνωστός για την αγάπη του για τον αθλητισμό καθώς πριν λίγα χρόνια έσωσε τον Πανιώνιο από την οικονομική κατάρρευση.
Η γνωριμία του Κυριάκου Σκούρα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγινε μέσω κοινών φίλων στις αρχές του καλοκαιριού (εκείνη είχε ήδη χωρίσει από τον χειμώνα με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη) και πολύ γρήγορα έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι. Τον Αύγουστο μάλιστα έκαναν διακοπές μαζί στα Δωδεκάνησα, ενώ εκείνος την είχε συνοδεύσει πρόσφατα και στην Κύπρο όπου εκείνη κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Open, «Τελευταία ώρα».
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»


