Χτύπησε στο δάχτυλο ο Χασάν Μάρτιν
Ο Χασάν Μάρτιν αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, έχοντας αποκομίσει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του χεριού του.
Ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού του αποκόμισε ο Χασάν Μάρτιν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την Basket League.
Ο Αμερικανός σέντερ σε ένα φάουλ που έκανε πάνω στον φόργουορντ/σέντερ των Πατρινών, Τζεράι Γκράντ, χτύπησε στο δάχτυλο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και να μην επιστρέψει ξανά στην αναμέτρηση για προληπτικούς λόγους, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε λόγο να τον πιέσει.
Όπως είναι λογικό ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
- Πώς αποκαλύφθηκε η δράση σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών – Τα «αλμυρά» και το «γλυκό»
- Φιλιππίνες: 51χρονη food vlogger πέθανε αφού έφαγε «καβούρι του διαβόλου» για τα social media
- Νίκος Ανδρουλάκης σε κυβέρνηση: Επιχειρείτε να φορέσετε φιλεργατικό προσωπείο
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Τα όνειρα και η ελπίδα «γεννιούνται» στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
- Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: ΕΔΕ για τον αιφνίδιο θάνατο του 3χρονου αγοριού
- Άρης: Παρελθόν ο Πέδρο Άλβαρο



