Με Μανωλόπουλο στα «παράθυρα» η Εθνική
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα είναι τελικά ο προπονητής που θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στα «παράθυρα».
Με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο θα αγωνιστεί στα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 η Εθνική Ελλάδος αφού αυτή είναι η απόφαση της ΕΟΚ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και μέσα στη μέρα η επίσημη ανακοίνωση, με τον προπονητή του Περιστερίου να αναλαμβάνει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η Εθνική έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Τουρκία, την Μεγάλη Βρετανία και την Λευκορωσία. Το πρώτο «παράθυρο» θα διεξαχθεί στις 25 και 28 Νοεμβρίου με αντιπάλους την Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας και την Λευκορωσία εντός έδρας αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι κάποια στιγμή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Στέφανου Δέδα, αλλά δεν προχώρησε τελικά η περίπτωση του προπονητή της ΑΕΚ. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μανωλόπουλος υπήρξε ένας εκ των βοηθών του Ρικ Πιτίνο στο ποροολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, το περασμένο καλοκαίρι.
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ

