Κώστας Καραμανλής για Φώφη Γεννηματά – Θα επανέλθει ακμαιότερη από ποτέ
Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του Κώστα Καραμανλή για την Φώφη Γεννηματά
Αίσθηση προκάλεσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος, ανοίγοντας την ομιλία του στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στην εκδήλωση γτα τα 47 χρόνια της ΝΔ, επέλεξε να αναφερθεί στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και περνάει μία δύσκολη δοκιμασία με την υγεία της.
Ο Κώστας Καραμανλής ξεκίνησε την ομιλία του ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.
Όπως είπε, χειροκροτούμενος: «Επιτρέψτε μου να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά. Φαντάζομαι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων, λέγοντας ότι είμαι σίγουρος ότι θα υπερβεί και αυτή τη δοκιμασία και θα επανέλθει ακμαιότερη από ποτέ».
Την επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είχε βρεθεί το πρωί της Τετάρτης και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί την Φώφη Γεννηματά.
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, πριν πάει στο γραφείο του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.
Από την Τρίτη, όταν έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ευχήθηκαν να ξεπεράσει γρήγορα το νέο πρόβλημα της υγείας της.
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
