Θάλασσα Μαρμαρά – Εμφανίστηκε και πάλι η τοξική βλέννα – Φόβος από τους ψαράδες για μολυσμένα ψάρια
Οι πολίτες στην Τουρκία φοβούνται για μολυσμένα ψάρια και οι ψαράδες έχουν προβλήματα τόσο κατά την πώληση, όσο και κατά την αλιεία.
Εξακολουθεί να σκεπάζει τη Θάλασσα του Μαρμαρά η τοξική βλέννα, η οποία εμφανίστηκε πριν περίπου τρεις μήνες στα παράλια της Τουρκίας, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς.
Την ίδια ώρα, οι πολίτες στην Τουρκία φοβούνται για μολυσμένα ψάρια και οι ψαράδες έχουν προβλήματα τόσο κατά την πώληση, όσο και κατά την αλιεία.
Η τοξική βλέννα στην θάλασσα του Μαρμαρά έχει κάνει πάλι την εμφάνιση της και ο κόσμος στην Τουρκία ανησυχεί.
Οι πολίτες αναρωτιούνται αν τρώγονται τα ψάρια της θάλασσας αυτής και οι πωλήσεις πέφτουν κατακόρυφα.
Από την άλλη, οι ψαράδες αναφέρουν ότι τα δίχτυα τους μπλέκονται μέσα στην θαλάσσια βλέννα και σπάνε καθώς τα τραβάνε.
Ανήσυχοι είναι και οι επιστήμονες και επισημαίνουν ότι δεν έχει αντιμετωπιστεί η αιτία του προβλήματος, ενώ τα μέτρα που έχει πάρει η τουρκική κυβέρνηση είναι ανεπαρκή. Ειδικοί μάλιστα υποστηρίζουν το πρόβλημα ενδεχομένως να υπάρχει στην περιοχή για τα επόμενα τρία χρόνια.
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
- Όταν ένας σεισμός άλλαξε την ιστορία του πετρελαίου




