«Λύγισε» το Καραϊσκάκη για τον Σπανούλη
Απίστευτες στιγμές στο Καραϊσκάκη με τον Βασίλη Σπανούλη. «Να μείνεις στην οικογένεια του Ολυμπιακού», του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Ζήτω ο Ολυμπιακός» η ατάκα του VSPAN που… έριξε το γήπεδο.
Στιγμές μοναδικές για τον μοναδικό Βασίλη Σπανούλη. Στιγμές μοναδικές για τον ιστορικό αρχηγό του Ολυμπιακού.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον VSPAN λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το Καραϊσκάκη σείστηκε από τις ιαχές. Με την οικογένεια του να βρίσκεται στα επίσημα και να απολαμβάνει τις υπέροχες εικόνες.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Σπανούλη εντός αγωνιστικού χώρου, τον αποκάλεσε τον καλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και τον κάλεσε να παραμείνει στην οικογένεια των «ερυθρολεύκων».
«Βραβεύουμε τον καλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Ολυμπιακού σε ευχαριστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Σε ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί μας είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Να είσαι πάντα δίπλα μας», πρόσθεσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
«Μεγάλη τιμή για μένα, αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ. Είμαι δίπλα στην ομάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός», απάντησε ο Σπανούλης και αγκάλιασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αμέσως μετά ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τον γύρο του γηπέδου, αποθεώθηκε από τον κόσμο, πριν αποχωρήσει για να πάρει τη θέση του στις εξέδρες και να δει το μεγάλο ντέρμπι.
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων

