Αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο και όλη την οικογένεια
Με ένα νόστιμο φαγητό υποδέχθηκε το Σάββατο η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι«, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να βάζει σε πειρασμό την Σίσσυ Χρηστίδου με μια ακόμα νόστιμη συνταγή του.
Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού, ένα φαγητό αρκετά γρήγορο και πεντανόστιμο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ, ο κιμάς πρέπει να είναι μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός: αυτό θα δώσει γεύση και το λίπος του χοιρινού θα κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα.
Παράλληλα, η σος γιαουρτλού αφαιρεί την λαδίλα του τηγανιού, ενώ δίνει και μια ξεχωριστή γεύση!
Μετά το τηγάνισμα, και πριν μπουν στο γιαούρτι, τα κεφτεδάκια θα μπουν στην κόκκινη σάλτσα.
Το συγκεκριμένο φαγητό σερβίρεται είτε με πατάτες και πίτες είτε με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Δείτε εδώ τον σεφ να παρουσιάζει την συνταγή του:
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
- Η ανασκόπηση του ΣΕΓΑΣ για το 2025: Πρόσωπο της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής – Τα μετάλλια και η προοπτική για το μέλλον
- Μαχαιρωμένη βρέθηκε η σταρ του Broadway Ιμάνι Ντία Σμιθ στα 26 της – Κατηγορείται για φόνο ο σύντροφός της
- Θεσσαλονίκη: Απάτη – μαμούθ με «μαϊμού» τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ
