
Αργολίδα – Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.
Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργολίδα η δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε:
«Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.
Οι αρχές θεωρούν, με βάση τα πρώτα στοιχεία, πως ο ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του.
- Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου που πυροβόλησε γυναίκα
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Έπρεπε να τον είχα κλοτσήσει πιο δυνατά. Το άξιζε – Αμετανόητος αντιφασίστας, ο θρύλος Καντονά στις Κάννες
- Αμηχανία και νεύρα από Μαρινάκη μετά τη συνέντευξη Δημητριάδη – «Βλέπω κάποιους ευαίσθητους να ενοχλούνται»
- Λέσβος: Στους δρόμους ξανά οι κτηνοτρόφοι – Διεκδικούν εμβολιασμό για τον αφθώδη πυρετό και αποζημιώσεις
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό


