Ορεστιάδα – Πέθανε από κοροναϊό ανεμβολίαστος δημοτικός υπάλληλος – Δούλευε μέχρι την τελευταία μέρα
Ο 51χρονος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ήταν δεν γνώριζε ότι νοσούσε. Ξεψύχησε στο ασθενοφόρο, ενώ μεταφερόταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος στην Ορεστιάδα, πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του μέχρι την τελευταία ημέρα. Τα ξημερώματα ένοιωσε έντονη δύσπνοια, κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αρχικά τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και αμέσως στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Σύμφωνα με το evros – news.gr, οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως γιατί είχε έντονα συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και έδωσαν εντολή να φύγει αμέσως για το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς στο τεστ που έγινε διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον κοροναϊό.
Ο άτυχος άνδρας ήταν ανεμβολίαστος
Όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα, ο άτυχος άνδρας ήταν ανεμβολίαστος, ενώ λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και εργαζόταν ως την τελευταία στιγμή στην υπηρεσία του, θα πρέπει προφανώς οι συνάδερφοι του να υποβληθούν και αυτοί σε έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού.
Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ανέβασε πριν λίγη ώρα στην προσωπική του σελίδα μια φωτογραφία από το γραφείο του 51χρονου υπαλλήλου στον δήμο, φανερά συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του.
- Ανακοίνωση Ζελένσκι για την συνάντηση των ΗΠΑ με την Ουκρανία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών


