
Αλέγκρι – «Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»
Να βγουν όλοι μπροστά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ανέφερε ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Γιουβέντους, καθώς οι «μπιανκονέρι» δεν έχουν πάρει ακόμη νίκη σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 60 ετών.
Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι θέλησε να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του και ανέφερε πως πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να επιστρέψουν τα καλά αποτελέσματα.
«Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Πρέπει να πάρουμε νίκες. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Όποιος παίζει και όποιος μπαίνει στα ματς προερχόμενος από τον πάγκο πρέπει να είναι αποφασιστικός. Χρειάζεται ν’ αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – Βρέθηκε οπλοστάσιο σε οικία – Πέντε συλλήψεις
- Κ. Αρβανίτης: Η Δημοκρατία νίκησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια η έκθεση για το Κράτος Δικαίου
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Εξιτήριο για τις 4 γυναίκες που τραυμάτισε ο 89χρονος στο Πρωτοδικείο – Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
- Επίσημο: Τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα τον Ιούλιο – Θα παίξει η Σάκκαρη (pics)
- Ανάλυση BBC: Πώς μπορεί να επηρεάσει την αγορά πετρελαίου η αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ



