Πάτρα – Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τον 6χρονο Φώτη – Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν»
Θετικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τον νευρολογικό έλεγχο που έγινε χθες στον 6χρονο Φώτη
Σήμερα οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν», τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε στο κεφάλι την Κυριακή στους αγώνες καρτ στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το thebest, η κατάστασή του παιδιού παραμένει σταθερή αλλά οι γιατροί αντιμετωπίζουν πλέον την περίπτωσή του με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά τα νευρολογικά τεστ που του έκαναν χθες Δευτέρα και στα οποία ο 6χρονος Φώτης ανταποκρίθηκε πολύ καλά.
Οι θεράποντες γιατροί του, περιμένουν τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, οι έλεγχοι των αντιδράσεων του μικρού Φώτη κρίθηκαν ικανοποιητικοί και το επόμενο βήμα είναι οι γιατροί να προχωρήσουν σε μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου κι εφόσον πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού.
- Περιστέρι: Θρασύτατοι διαρρήκτες ρήμαξαν καταστήματα και οχήματα μέσα σε λίγη ώρα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Κώστας Παπανικολάου καρφώνει εντυπωσιακά μπροστά στον Όσμαν (vid)
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται



