Ώρα τελικού σούπερ καπ μεταξύ Αρμάνι και Μπολόνια
Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μπρίντιζι, Βενέτσια αντίστοιχα και θα «κονταροχτυπηθούν» για τον τίτλο του ιταλικού σούπερ καπ
Μετά χιλίων κόπων και βασάνων, οι Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια διατήρησαν τον τίτλο του φαβορί και θα δώσουν το παρών στον τελικό του ιταλικού σούπερ καπ για το οποίο θα κονταροχτυπηθούν σήμερα (21/09, 21:00 ώρα Ιταλίας).
Η ομάδα του Μιλάνου δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μπρίντιζι, είδε το προβάδισμα του ημιχρόνου (41-27) να εξαφανίζεται στην τρίτη περίοδο, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 72-67.
Σε μία άσχημη βραδιά με 5/32 τρίποντα για την κάτοχο της 3ης θέσης της περσινής EuroLeague, ο Ντίνος Μήτογλου ήταν από τους κορυφαίους σημειώνοντας 13 πόντους με 5/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/3 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη και 2 κλεψίματα σε 21:14 λεπτά συμμετοχής.
Άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα φόργουορντ οι Μέλι, Σιλντς και Χάινς με 11 πόντους ο καθένας και με άλλους 10 ο Ντιλέινι. Για τους ηττημένους, ξεχώρισαν οι Τζος και Νικ Πέρκινς με 16 πόντους έκαστος.
Ακόμα πιο αγχωτική πρόκριση για τη Βίρτους Μπολόνια που επιβλήθηκε 72-71 της Βενέτσια των Μάικ Μπράμου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου υπό τη σκιά του άσχημου τραυματισμού του Έκπε Γιούντο.
Κορυφαίος αναδείχθηκε ο πρώην στόχος του Παναθηναϊκού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, Κέβιν Χέρβεϊ με 17 πόντους, 6/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 14 πόντους με 4/5 τρίποντα και 2/2 βολές και 8 ασίστ.
Για λογαριασμό της Βενέτσια, προσπάθησαν οι Τόνουτ με 16 και Σάντερς με 15 πόντους αντίστοιχα.
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

