Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2021-22 με τις φιλοδοξίες να είναι μεγάλες, πράγμα που απαιτεί και την ανάλογη δυσκολία σε αυτήν την preseason.
Για το λόγο αυτόν, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερη κοινή προετοιμασία με τη γαλλική Μαρσέιγ που θα συμμετάσχει φέτος στο Champions League και θα φθάσει στην Ελλάδα στις 4/10.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις και με την ισχυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, για ενδεχόμενη συνεργασία στην προετοιμασία, λίγο πριν από την έναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα κάνει πρεμιέρα στις 27/10.
Οι Σάρλοτ Χόρνετς έρχονται από εννιά συνεχόμενες νίκες και δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό σερί· είναι μια ιστορική υπενθύμιση ότι το παρόν μπορεί να γίνει αφετηρία για κάτι πολύ μεγαλύτερο.