Κρήτη – Έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν τον έλεγχο
Ο λόγος για δύο νεαρούς φίλους οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής είχαν μεταβεί σε περιοχή του Οροπεδίου συμμετέχοντας σε γλέντι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν πυροβολισμοί, οι αρχές ενημερώθηκαν και αστυνομικοί έσπευσαν για έλεγχο.
Πήγαν να γλεντήσουν στο Οροπέδιο Λασιθίου και κατέληξαν να τρέχουν στα χωράφια μέσα στη νύχτα για να γλυτώσουν τον αστυνομικό έλεγχο. Ο λόγος για δύο νεαρούς φίλους από το Ηράκλειο οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής είχαν μεταβεί σε περιοχή του Οροπεδίου συμμετέχοντας σε γλέντι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν πυροβολισμοί, οι αρχές ενημερώθηκαν και αστυνομικοί έσπευσαν για έλεγχο.
Σύμφωνα με το cretalive, η στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατέφθαναν στον χώρο όπου διεξαγόταν το γλέντι οι δύο νεαροί άνδρες έφευγαν με το αυτοκίνητό τους. Στη θέα όμως των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το όχημα και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια, μέσα στη νύχτα, προσπαθώντας να αποφύγουν την έρευνα που θα ακολουθούσε. Ο ένας από τους δύο συνελήφθη άμεσα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο εγκαταλειμμένο όχημα των νεαρών αβολίδωτους κάλυκες.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο δεύτερος νεαρός που είχε καταφέρει να ξεφύγει εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου και παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα πιστόλι κρότου.
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025