Χαλκιδική – ΕΔΕ για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο Νοσοκομείο Πολυγύρου – Πώς επιχείρησαν να ξεγελάσουν
Η ΕΔΕ είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο στη Χαλκιδική, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή και να βγει το πόρισμά της.
ΕΔΕ διατάχθηκε μετά από καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης στο Νοσοκομείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης επεδίωξαν να πάρουν στα χέρια τους το πιστοποιητικό νόσησης, χωρίς να έχουν περάσει κοροναϊό, ενώ δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.
Έγινε ανώνυμη καταγγελία
Γι’ αυτό έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Αυτό προέβλεπε να φέρουν δικό τους δείγμα από ασθενή με κοροναϊό ώστε να βγουν και οι ίδιοι θετικοί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, η οποία ερευνάται, τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης. Οι τρεις εργαζόμενοι δεν υπεβλήθησαν σε τεστ στο μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου, όπως προβλέπεται, αλλά έφεραν το δικό τους δείγμα.
Όπως αναφέρει η καταγγελία το δείγμα των τριών εργαζομένων, προήλθε από δείγμα ασθενή με κοροναϊό, που νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Μέχρι την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να βγει το πόρισμα.
*Φωτό αρχείου
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος δημιούργησε επιτροπή για την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο
- Τα δύο συστατικά για ένα επιτυχημένο πρωινό
- Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο – Πού θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Αποκάλυψη in: Η αρμόδια Επιτροπή για τις παρεμβολές «διαψεύδει» την ΥΠΑ για το «μπλακ αουτ» των αεροδρομίων
- Ο Μπίλι Τζόελ εκπλήσσει το κοινό με την πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση με εγκεφαλική πάθηση
- Τέσσερα μυστικά για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

