Μίλαν – Επιστρέφει στη δράση ο Ιμπραΐμοβιτς
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που τον περασμένο Ιούνιο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν ο μεγάλος απών από το πρόσφατο EURO 2020, καθώς τον περασμένο Ιούνιο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Σουηδός διεθνής (118 συμμετοχές, 62 γκολ) επιθετικός της Μίλαν, τραυματίσθηκε στο ντέρμπι με την Γιουβέντους της 9ης Μαϊου και δεν μπόρεσε ν΄ αποφύγει το «νυστέρι».
Ο «Ιμπρα», ο οποίος στις 3 Οκτωβρίου θα συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος, έστω και για λίγα λεπτά, στο ντέρμπι με την Λάτσιο, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου.
Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος άσος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα του Champions League και το ντέρμπι της 15ης Σεπτεμβρίου με την Λίβερπουλ.
- Ψάχνουν τη χρυσή τομή στην κυβέρνηση για το Market Pass
- Μιλένα Αποστολάκη: Προσχηματική η δήθεν λύση για την πρώτη κατοικία – Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τα σπίτια τους
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν
- Μπέτις-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Τσέλιε με Ενισχυμένες Αποδόσεις και σούπερ προσφορά* στην Betsson
- Πέντε τρόποι για να καις λιγότερη βενζίνη και να μη σε… καίει – Στα 2 ευρώ το λίτρο στην Αττική




