«Πρασινίζει» ο Παλάσιος
Σήμερα (28/8) αναμένονται οι τελικές επαφές για τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ, με τον Παναθηναϊκό να είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον παίκτη.
Μετά από διαπραγματεύσεις οκτώ ωρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (Ιντεπεντιέντε, Πατσούκα) για τη μεταγραφή του Παλάσιος, οι «πράσινοι» έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Αργεντινό εξτρέμ.
Στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί το deal και θα έρθει Ελλάδα ο Παλάσιος ενώ και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή πιστεύει στη θετική έκβαση της υπόθεσης. Καθοριστική μέρα θα είναι η σημερινή (28/8) όπου αναμένονται οι τελικές επαφές που θα κρίνουν οριστικά τη μεταγραφή.
Σημαντικό ρόλο σε όλη την ιστορία παίζει και η επιθυμία του Παλάσιος που έχει «ψηθεί» και θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια πλέον υπάρχει και η πίεση του χρόνου αφού διανύουμε τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.
- Η Ferrari στο έτος μηδέν: Η τραγωδία της πρώτης σεζόν του Χάμιλτον
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»


