Πανελλαδικές – Στην Ιατρική Πατρών ο Δημήτρης Καρακώστας – Είχε χάσει τους γονείς του από κοροναϊό
Οι βάσεις για τις Πανελλαδικές βγήκαν και ο Δημήτρης Καρακώστας έγινε γνωστό ότι κατάφερε να περάσει στην Ιατρική παρά τον χαμό των γονιών του.
Ο Δημήτρης Καρακώστας τα κατάφερε στις Πανελλαδικές. Ο νεαρός από τη Ναύπακτο που έχασε και τους δύο γονείς του από κοροναϊό πριν από μερικούς μήνες είναι πλέον φοιτητής Ιατρικής. Μετά τις ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας, έγινε γνωστό ότι πέρασε στην πρώτη του επιλογή. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε τη βάση για την Ιατρική Πατρών.
Έδωσε τη μάχη του παρά τον χαμό των δικών του
Ο νεαρός έγινε πολύ γνωστός σε όλη τη χώρα, καθώς θεωρήθηκε παράδειγμα για κάθε παιδί που βρίσκει δυσκολίες στη ζωή του. Ο Δημήτρης, μετά την απώλεια των δύο του γονιών στο νοσοκομείο του Ρίο, πέρασε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Όμως, όταν κατανόησε πως οι γονείς του θα ήθελαν να συνεχίσει την προσπάθεια, στάθηκε στα πόδια του, συνέχισε το διάβασμα και πέτυχε τον στόχο του στις Πανελλαδικές.
Να σημειώσουμε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν και επίσημα προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
