Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών βρέθηκε αμέσως μετά τη φετινή της πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή θα συνεχίσει και φέτος την πορεία της στο Μεγάλο Κανάλι, με μια μικρή – αλλά ουσιώδη για… τον ύπνο των παρουσιαστών – διαφορά: Θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα.

Στο τελευταίο βίντεό τους που αναρτήθηκε στα social media του MEGA, οι δυο τους συζητούν από το πλατό της εκπομπής την έναρξη της νέας σεζόν.

Απαντώντας στην Ανθή Βούλγαρη, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραδέχτηκε πως πέρσι είχε λίγο άγχος παραπάνω, ενώ σχολίασε με χιούμορ την μετακίνηση της εκπομπής μισή ώρα νωρίτερα.

«Το πήρα απόφαση», σχολίασε με χιούμορ, παρατηρώντας ότι το πρόβλημα είναι «πώς θα καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ», αφού έχει συνηθίσει σε μεγαλύτερα ξενύχτια μετά τις διακοπές.

Η Ανθή Βούλγαρη από την πλευρά της εκμυστηρεύτηκε ότι το τόσο πρωινό ξύπνημα τη… ζορίζει λίγο περισσότερο, τονίζοντας όμως ότι «μαζί σου όλα είναι εύκολα».

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)