Χαλκιδική – Ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και μάζεψε ένα φορτηγό σκουπίδια
Ήρθε για διακοπές στις παραλίες της Χαλκιδικής, όμως δεν μπόρεσε να μείνει άπραγος μπροστά στο θέαμα των απορριμμάτων που αντίκρυσε
Μία σπάνια περίπτωση τουρίστα που δαπάνησε χρόνο από τις διακοπές του για να καθαρίσει το περιβάλλον, έκανε γνωστή η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος-HELMEPA, μέσω του λογαριασμού της στο facebook.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση:
«Όταν οι διακοπές σου μετατρέπονται σε ένα τεράστιο clean-up project. O @danieltornkvist ήρθε για διακοπές στις παραλίες της Χαλκιδικής, όμως δεν μπόρεσε να μείνει άπραγος μπροστά στο θέαμα των απορριμμάτων που αντίκρυσε!
Συγκέντρωσε μια πολύ μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων, τα οποία παρέλαβε φορτηγό του τοπικού Δήμου.
Μοιράστηκε την ιστορία του μαζί μας και εμείς την μοιραζόμαστε με εσάς γιατί μπορεί σίγουρα να μας εμπνεύσει και να μας δώσει ελπίδα για έναν πιο υγιή πλανήτη!»
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
- Εκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων – Τι να κάνετε
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Οι 12 μήνες του «πλανήτη Τραμπ» και το «δόγμα» της Αθήνας
- Η πιο τρομακτική επίθεση στην Ιστορία – 100 Ρωσικά «ζόμπι» πήραν στο κυνήγι 7.000 Γερμανούς
- Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1: Τέταρτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο» οι «κόκκινοι», νίκη… Ευρώπης η Τσέλσι (2-0)
- Άγιος Παντελεήμονας: Έκρυβαν ναρκωτικά σε υδρορροή της εκκλησίας και τα διακινούσαν






