Βίλια – Συγκλονίζει ο πρόεδρος της κοινότητας μιλώντας για τη φωτιά
Ο κύριος Κώστας Μακρυνόρης αναφέρθηκε στη μάχη με τις φλόγες που δίνουν εναέρια και επίγεια μέσα για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.
Υπό πύρινο κλοιό βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) τα Βίλια. Η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα που καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της.
Για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της κοινότητας Κώστας Μακρυνόρης.
Ο κ. Μακρυνόρης ευχαρίστησε τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή και με τα εναέρια μέσα κατάφεραν να περιορίσουν το μέτωπο, προτού κινδυνεύσουν τα σπίτια. «Μάλλον μας προστάτευσαν για να μην εκκενώσουμε τα Βίλια» σημείωσε ο κοινοτάρχης Βιλίων, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν στην περιοχή επίγειες δυνάμεις.
Παράλληλα, ο κ. Μακρυνόρης επανέλαβε την ανάγκη να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες και δασικά μονοπάτια προκειμένου να μην κινδυνεύουν να καούν όλα τα δάση. «Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός της χώρας να ξεκαθαρίσει ποιος έχει την αρμοδιότητα για να τελειώνουμε. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με δέκα υπηρεσίες, που η μία δεν θα συμφωνεί με την άλλη» συμπλήρωσε. Τέλος, έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε προσαγωγή ενός ατόμου που βρέθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή, με τους πυροσβέστες να τον παραδίδουν στους αστυνομικούς.
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας





