Κιλκίς – Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα – 24χρονος υπέκυψε στα τραύματά του
Το Κιλκίς θρηνεί και δεύτερο νέο που χάθηκε εξαιτίας του δυστυχήματος που συνέβη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Δεύτερος νεκρός υπάρχει από το τροχαίο στο Κιλκίς που έγινε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Όπως έγινε γνωστό, υπέκυψε στα τραύματά του ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλευόταν ύστερα από το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 15 Αυγούστου σε επαρχιακό δρόμο του Κιλκίς.
Χθες άλλος ένας νεαρός, επίσης σε ηλικία μόλις 24 ετών, έχασε τη ζωή του από το δυστύχημα. Άλλοι τρεις, ηλικίας 24, 25 και 26 ετών, τραυματίστηκαν με τον έτερο 24χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του, όπως ήδη αναφέραμε.
Ο 24χρονος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρο.
Η Πυροσβεστική τους απεγκλώβισε
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και το ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου



