Ινδία – Κατέγραψε τα λιγότερα ημερήσια κρούσματα κοροναϊού από τον Μάρτιο
Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ινδία αφού η επέλαση του κοροναϊού δείχνει να καθυστερεί.
Ο κοροναϊός επιμένει σε όλο τον πλανήτη, αλλά φαίνεται ότι η επέλασή του καθυστερεί στην Ινδία. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της ασιατικής χώρας ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 373 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 28.204 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων μολύνσεων που ανακοινώνεται από το υπουργείο μετά τη 16η Μαρτίου.
Τα στοιχεία για τους νεκρούς και τα κρούσματα
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στην πελώρια ασιατική χώρα των 1,3 δισεκομμυρίων κατοίκων έχει φθάσει ως αυτό το χρονικό σημείο τους 428.682 νεκρούς επί συνόλου σχεδόν 32 εκατ. μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, τα οποία ωστόσο Ινδοί και ξένοι ειδικοί εκτιμούν πως είναι πολύ υποτιμημένα.
Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο σε απόλυτους αριθμούς, πίσω από τις ΗΠΑ (617.303 νεκροί) και τη Βραζιλία (563.562) και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στην υφήλιο, πίσω από τις ΗΠΑ (36,04 εκατομμύρια).
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά
- Έχω παιδιά: Μέσα στο πιο απρόβλεπτο αποκριάτικο πάρτι


