Φωτιές – Στήριξη της Ελλάδας από τον Μακρόν – Η ανάρτησή του στα ελληνικά
Με ανάρτησή του στα ελληνικά, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν εξέφρασε τη στήριξή του στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη βοήθεια που παρέχει στη χώρα μας η Γαλλία για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών
Τη στήριξή στην Ελλάδα, που πλήττεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με ανάρτησή του στο Twitter.
Ο Μακρόν, μάλιστα, έγραψε και στην ελληνική γλώσσα, τονίζοντας ότι η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, που υποφέρει από καταστροφικές πυρκαγιές.
Ανέφερε ότι, μετά από συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, 3 Canadairs και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, με επείγουσες διαδικασίες.
Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Αλληλέγγυροι, ως Ευρωπαίοι, πάντα».
Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές. Μετά από συζήτηση με τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis, 3 Canadairs και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με επείγουσες διαδικασίες.Αλληλέγγυοι, ως Ευρωπαίοι, πάντα.
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) August 7, 2021
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!



