Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει σε λίγες μέρες στις προπονήσεις της Γιουβέντους και ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με τα σενάρια περί επιθυμίας του Πορτογάλου να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται ήδη στο Παρίσι και έχει διαμηνύσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν έθελξε με την παρουσία του στους Παριζιάνους και είναι πιθανό να αποχωρήσει με προορισμό την Γιουβέντους. Η Corriere dello Sport βάζει και τους τρεις ποδοσφαιριστές σε μια τριπλή «καραμπόλα», που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η υπόθεση του Εμπαπέ θα παίξει το καθοριστικό παράγοντα σε αυτή την ιστορία, καθώς αν η Παρί αποφασίσει να τον βγάλει στο «σφυρί», για να μην τον χάσει τζάμπα το καλοκαίρι του 2022, αυτόματα θα ενεργοποιηθεί ένας αυτόματος μηχανισμός για να καλυφθεί το κενό.

Ο Γάλλος θα πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καλύψει το κενό του στην ομάδα του Ποτσετίνο και ο Ικάρντι θα αναπληρώσει την φυγή του Πορτογάλου από την Γιουβέντους.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια μέχρι τώρα, αλλά δεν μοιάζει απίθανο να πραγματοποιηθούν εώς τα τέλη του Αυγούστου.